Yeraltında 4 oda 1 salon PKK deposu

Düzenleyen:
Yeraltında 4 oda 1 salon PKK deposu

GÜNDEM Haberleri

Lice’de bulunan dev PKK mağarası askerî yetkililere göre, şu ana kadar ortaya çıkarılan en büyük sığınak olma özelliğini taşıyor.

Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK’nın yurt içindeki Kandil’i olarak bilinen Diyarbakır Lice’ye, darbe üstüne darbe indiriyor. Bölgede süren operasyonlarda PKK’ya ait şimdiye kadar bulunan en büyük yerlerden birisi olan yaklaşık 350 metrekarelik 4 odalı, içerisinde tuvalet ve banyosu bulunan bir sığınak bulundu. 500 bölücü terör örgütü mensubunu giydirebilecek giyim malzemesi ile 50-60 bölücü terör örgütü mensubunu bir kış boyunca idame ettirebilecek gıda maddesi bulunan sığınak, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile kullanılamaz hale getirildi.

ELE GEÇİRİLENLER

Dev sığınak içinde bulunan malzemeler ise şöyle: “3 ton gıda malzemesi, 420 adet kıyafet, 15 adet beyaz kış kıyafeti, 14 adet battaniye, 10 adet halı, 12 adet hasır, 20 adet 100 litrelik bidon, 20 adet büyük tüp, 10 adet küçük tüp, 60 adet pil, çok sayıda atlet -çorap-kazak, 250 metre kablo ve çok miktarda tıbbi malzeme”

Yeraltında 4 oda 1 salon PKK deposu

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...