PKK'nın bomba yüklü 32 otomobili yakalandı

Düzenleyen:
PKK'nın bomba yüklü 32 otomobili yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır Lice kırsalında devam eden operasyonda terör örgütü PKK'nın eylemlerde kullanmayı planladığı bomba yüklü 32 otomobil yakalandı. Hain terör örgütünün araçlarla planladığı eylemlerin de önüne geçilmiş oldu.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ya ait 32 bombalı araç ele geçirildi. Araçların tamamının Türkiye'nin değişik yerlerinden çalındığı anlaşıldı. Örgütün, uyuşturucu tarlalarında yakalanan 1 milyon civarında Hint keneviri de yakılarak imha edildi.

BOMBALI ARAÇ MERKEZİ

Lice'nin kuzeyinde bulunan Kendal olarak bilinen yörede güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonda, örgütün bomba yüklü araçlarla planladığı eylemlerin de önüne geçilmiş oldu.

Ele geçirilen 32 çalıntı araç ile ilgili araştırma başlatıldı. Genelkurmay Başkanlığı'nın da önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

PKK'nın bomba yüklü 32 otomobili yakalandı
KIRSALDAKİ OPERASYON TAMAMLANDI

Lice'de 10 bine aşkın jandarma, polis ve özel Hareket Timlerinin yürüttüğü operasyon dün tamamladı.

PKK'nın bomba yüklü 32 otomobili yakalandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...