Başbakan: Atatürk Havalimanı saldırısını azmettirenler belirlendi

Düzenleyen:
Başbakan: Atatürk Havalimanı saldırısını azmettirenler belirlendi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı saldırısını azmettirenlerin belli olduğunu ve zaman ilerledikçe detayların ortaya çıkacağını söyledi.

Araçla Osmangazi Köprüsü'nden geçip Altınova gişelerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı saldırısını azmettirenlerin belirlendiğini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, araçla Osmangazi Köprüsü'nden geçip Altınova gişelerde gazetecilere konuştu. Yıldırım, köprüyle ilgili "50 yıl konuşuldu, ama 3.5 yılda muhteşem bir eser inşa edildi" dedi. Çanakka Boğazı'na yapılması planlanan köprü ile ilgili de konuşan Başbakan Yıldırım: "Çanakkale'ye de inşallah Çanakkale 1915 Köprüsü'nü yapacağız. Önümüzdeki yıl 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıl dönümünde, inşallah ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...