Eski Muğla evlerini yanmaktan mahalle sakinleri kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eski Muğla evlerini yanmaktan mahalle sakinleri kurtardı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde dar sokakta çıkan yangın, mahalle sakinlerinin erken müdahalesiyle tarihi evlere sıçramadan söndürüldü.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde dar sokakta çıkan yangın, mahalle sakinlerinin erken müdahalesiyle bitişikteki tarihi evlere sıçramadan söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi Kurtuluş Sokak'ta Nazif Ceylan'a ait tek katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ceylan ve damadı Oktay Saraçoğlu, alevleri fark ederek evdekileri dışarı çıkardı.

Mahalle sakinleri de hortum ve kovalar ile belediye tarafından sokağa yerleştirilen yangın vanasını açarak alevlere müdahale etti.

İtfaiye araçlarının giremediği sokağa bir üst sokaktan hortum uzatıldı. Evlerin çatılarına çıkan mahalle sakinleri, itfaiye ekipleri ile alevlerin söndürülmesi için uzun süre uğraş verdi.

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

112 Acil Servis ekipleri, sinir krizi geçiren ev sahibi ve dumandan etkilenen kişilere müdahale etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...