Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı’nda 2 DAEŞ şüphelisi yakalandı

Düzenleyen:
Atatürk Havalimanı’nda 2 DAEŞ şüphelisi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Atatürk Havalimanı'nda, polisin şüphelenerek durdurduğu ve çantalarından termal dürbünler, askeri kamuflaj ve başkalarına ait pasaport çıkan 2 kişi, 'DAEŞ' şüphesiyle gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, akşam saatlerinde Ukrayna’dan Atatürk Havalimanı’na, gelen 2 kişiden şüphelenerek Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolü ve üst araması yaptı. Polis ekipleri şüphelilerin Kırgızistan ile Rusya pasaportu olan K.V.(25) ve Kırgızistan pasaportu olup Ukrayna oturum izini bulunan F.M.İ.(35) olduğunu tespit etti. 

VALİZLERDEN TERMAL DÜRBÜN, ASKERİ KAMUFLAJ ELE GEÇİRİLDİ
TEM ekipleri K.V. ve F.M.İ.’nin çantalarında yaptığı aramada 4 termal dürbün, 3 takım askeri kamuflaj, başkalarına ait 2 pasaport, 3 Kırgızistan kimlik kartı ve 5 doğum belgesi ele geçirdi. Polis ekipleri şüphelilerin terör örgütü IŞİD üyesi olduğunu iddia ederek gözaltına aldı.

2 ŞÜPHELİ SORGULANIYOR
Sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgulamaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...