Abdullah Gül’den terör mesajı

Düzenleyen:
Abdullah Gül’den terör mesajı

GÜNDEM Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Beykoz’da bulunan Hasan Yavuz Camii’nde kıldı. Gül, "Maalesef bu Ramazan ayında gerek memleketimizde gerekse başka coğrafyalarda çok acılar çekildi. Bütün bunların en kısa süre içinde bitmesi için hep dua ediyoruz" dedi.

Namaz çıkışı avluda bulunan vatandaşlarla bayramlaşan Gül,vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Gül, yaşanan terör olaylarından yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Gül, "Ramazan Bayramı mübarek olsun bütün vatandaşlarımızın. Allah senesine inşallah yetiştirsin, memleketimizi, bütün insanlığı. Maalesef bu Ramazan ayında gerek memleketimizde gerekse başka coğrafyalarda çok acılar çekildi. Bir taraftan terör bir taraftan da toplu savaşlar. Maalesef bütün bunlar büyük bir üzüntü ve elem veriyor. Bütün bunların en kısa süre içinde bitmesi için hep dua ediyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum, ailelerine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...