Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'DAEŞ Müslümanların bağrına saplanmış bir hançerdir'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'DAEŞ Müslümanların bağrına saplanmış bir hançerdir'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslüman kanı döken bu terör örgütü Peygamber Efendimizin mübarek naaşının, mescidinin bulunduğu şehre saldıracak kadar ileri gitti. Müslümanların bağrına saplanmış bir hançerdir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son olarak ülkemizde Atatürk Havalimanı'nda, ardından Irak'ta dün de Suudi Arabistan'da Cidde ve Medine'de meydana gelen terör saldırıları hepimizin yüreğini derinden yaraladı. Aziz İslam'ın adını kullanarak, istismar ederek, Müslüman kanı döken bu terör örgütü, Peygamber Efendimizin mübarek naaşının, mescidinin bulunduğu şehre saldıracak kadar ileri gitti. DAEŞ denilen bu proje örgüt, Müslümanların bağrına saplanmış bir hançerdir. Her kim ki mezhep taassubuyla veya başka bir saikle bu örgüte destek veriyorsa aynı vebale ortak oluyordur." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki bayramlaşma töreninde konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...