Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'e 'Sultan Alparslan Köprüsü'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İzmir'e 'Sultan Alparslan Köprüsü'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yıldırım, İzmir'deki konuşmasında bir vatandaşın, 'Sultan Alparslan Köprüsü' istediklerini söylemesi üzerine, "İki yaka arasında öyle mi? Yapacağız yahu, canınız sağ olsun, onu da yapacağız merak etmeyin" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde konuştu. İzmir'in kendisine verdiği başbakanlık sorumluluğunu kente yakışır biçimde yerine getirmek için çaba gösterdiğini belirten Yıldırım, İzmir'in de artık İstanbul ile yarışır durumda olması gerektiğini söyledi. Yıldırım, şöyle devam etti:

"İzmir 35, İstanbul 34. İzmir'in yeri İstanbul'dan sonra ikinciliktir. İzmir'in bu halinden İzmirli memnun mu? İzmir 2019'da değişimi gerçekleştirecek mi, hazır mı İzmir? İnşallah.

Bana verdiğiniz bu sorumluluğu, bu başbakanlık sorumluluğunu İzmir'e yakışır şekilde yapmak için ne gerekirse yapacağım. Bunun sözünü İzmirliler'e veriyorum. Hiçbir mazeret bildirmeyeceğim, 'Belediyeler çalışmıyor' demeyeceğim, onların yapamadığı, yapmadığı işleri de yapacağız ve İzmir'in sorunlarını teker teker sona erdireceğiz.

'Onu da yapacağız merak etmeyin'

Bayram, kucaklaşma dedik, kırgınlıkları, dargınlıkları bitirme, kardeşliği artırma dedik. Bugün bayram, muhalefete de çağrım var, gelin bayramlaşalım, ayrılıkları bir kenara bırakalım, Türkiye'nin geleceği için beraber olalım."

Başbakan Binali Yıldırım, konuşması sırasında bir partilinin İzmir'e de "Sultan Alparslan Köprüsü" istediklerini söylemesi üzerine, "İki yaka arasında öyle mi? Yapacağız yahu, canınız sağ olsun, onu da yapacağız merak etmeyin. İzmir'in de Türkiye'nin de geleceği aydınlık, hiç endişeniz olmasın."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...