Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yardımcısı Canikli'den başsağlığı mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yardımcısı Canikli'den başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Canikli, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden askerler ile eşleri ve çocukları için başsağlığı diledi.

Canikli, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, kazada helikopterde bulunan komutan ve aileleriyle öğle saatlerinde bayramlaştıklarını vurguladı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kuyruğu ağaçlara çarpan helikopterin daha sonra düştüğünü ifade eden Canikli, "Öncesinde inmeye çalışıyor. Dağlık olduğu için inemiyor. Hava şartları da son derece olumsuz. Yoğun sis var. Düştüğü yerin en yakın yola mesafesi bir kilometre ve sarp arazi." ifadelerini kullandı.

Canikli, düşen helikopterde bulunan askerlerle öğle saatlerinde bayramlaştıklarını ve sohbet ettiklerini belirterek, "Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...