Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haberi alan oraya koştu

Düzenleyen:
Haberi alan oraya koştu

GÜNDEM Haberleri

Giresun’un Alucra ilçesine bağlı Çakrak Köyünde yoğun sis ve hava koşulları nedeniyle düşen Skorsky tipi helikopterinde bulunan yaralı asker ve yakınları için vatandaşlar hastanelere akın ettiler.

Giresun, Espiye ve Yağlıdere’de belediyeler tarafından yapılan kan anonsu ve sosyal medya aracılığıyla yapılan üzerine vatandaşlar kan vermek için kan merkezlerinin önünde sıraya girdiler. Hastanelerde yeterli derecede kan stoku yapıldıktan sonra başvuruda bulunanlara teşekkür edilerek geri çevrilmek zorunda kaldılar. Kızılay Giresun Şube Başkanı Murat Cansız, helikopter kazasının kendilerini çok üzdüğünü belirterek katılımın çok olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Cansız, “Bugün herkes yaralılar için adeta seferber oldu. Belediyeler ve sosyal medya üzerinden yapılan çağrılar üzerine katılımın beklenenin oldukça üzerinde olması bizleri sevindirdi. Bu görüntüler bizleri mutlu etti. Giresunlular her şeyin maddiyat olmadığını bir kez daha gösterdiler” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...