Başbakan Yıldırım'dan teröre ve paralele: Defterlerini düreceğiz!

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım'dan teröre ve paralele: Defterlerini düreceğiz!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, bölücü örgütün de Paralel ihanet çetesinin de bitirileceğini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığı bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada sorunlu ülkelerle sorunları bir bir hallettiklerini, dostlukları hem içeride hem de dışarıda artırmaya devam edeceklerini belirtti. Lice’de terörler mücadele kapsamında yapılan operasyon hakkında da konuşan Yıldırım, şunları söyledi: “Terör gruplarına, onun yandaşlarına, göz kırpan o batılı dostlarına sesleniyorum; bu ateş sizi de yakacak. O esrarlar, o kenevirler sizin nesillerinizi yok etmek için orada. Bu mücadeleye kayıtsız kalacağına, terör uzantılarına gülücük dağıtacağınıza gelin terörle mücadele bir olalım. Bunlar üst aklın verdiği görevi aksaksız yapan cani terör örgütüdür. PKK’sı da YPG’si de, onların uzantısı da, hepsi bir hesabı görülecek. Bu millet defterlerini dürecek. 79 milyon, hepsi kardeştir. Bunların aralarına fitne sokanlar kalleştir, katildir.” 
Yıldırım’ın AK Parti Hükümeti tarafından yapılan icraatları anlatmaya devam etmesi üzerine partililer, “Vur inlesin paralel dinlesin” sloganı attı. Yıldırım ise, “Paralel yamuldu dinleyecek hali mi kaldı?” diye konuştu. Paralel ve bölücülerin defterini dürmenin boyun borcu olduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, paralel ve bölücülerin Türkiye devleti ile bilek güreşi yapamayacağını belirtti.  Yıldırım’ın ‘Yollar bölünür Türkiye bölünmez’ sözleri üzerine partililer “Yolların kralı Binali Yıldırım” sloganı attı. Yıldırım da, “Durun yine yoldan çıktınız. Yolların kralı olmaz, kuralı olur” diye espri yaptı. 
İsrail ve Rusya ilişkilerine değinen Yıldırım, göreve geldiklerinde ‘Dostlukları artıracağız, düşmanları azaltacağız’ dediklerini hatırlatarak, “Bu coğrafya zor bir coğrafya. Bu coğrafyada büyük sorunlar var. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için Türkiye’nin güçlü olması lazım. Güçlü olursa Anadolu güçlü olur, Orta Doğu, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya güçlü olur. Sorunlu olduğumuz ülkelerle bir bir sorunlarımızı hallediyoruz. Rusya ile yaşadığımız krizi sona erdirdik. Normalleştirdik. İsrail’le devam eden sorunumuzu da bir mutabakatla sona erdirdik. Gazze’de insanlık dramı yaşayan kardeşlerimizin imdadına anında yetiştik, muhtaçlara Türkiye bayram sevincini yaşattık” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...