Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak’ta 3 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Şırnak’ta 3 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre: Şırnak Beytüşşebap’ta bölücü terör örgütü mensubu üç terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Şırnak Beytüşşebap’ta icra edilen hava destekli operasyonda; bölücü terör örgütü mensubu üç teröristin, üç Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 şarjörü, 420 adet fişeği, bir adet silah üstü termal kamera, altı el bombası ve bir el telsizi ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi.

Batman Kozluk’ta, güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında tespit edilen 30 kg amonyum nitrat, beş adet tüp ve 25 kg çividen oluşan bir el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi.

Şanlıurfa Akçakale’de, Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin yakalandığı ifade edildi.

Hakkari’de, bölücü terör örgütünden kaçan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...