Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da 19 yaşındaki kızını kaleşnikofla vurdu!

Düzenleyen:
Diyarbakır'da 19 yaşındaki kızını kaleşnikofla vurdu!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bir baba, erkek arkadaşıyla konuşan kızını kaleşnikofla 8 el ateş ederek, ağır yaraladı.

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bir baba, erkek arkadaşıyla konuştuğu gerekçesiyle 19 yaşındaki kızını Kaleşnikofla vurarak ağır yaraladı. Genç kız hastanede tedavi altına alınırken, firar eden baba, düzenlenen operasyonla yakalandı. Edinilen bilgilere göre, olay, dün saat 20.15 sıralarında Çüngüş ilçesi Yeniköy Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Ormançayı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.H.Ç. adlı şahıs, erkek arkadaşı ile konuştuğu gerekçesiyle, 19 yaşındaki kızı R.Ç. ile tartıştı. Tartışmanın ardından R.Ç. dışarı çıktı. Bunun üzerine M.H.Ç., evde bulundurduğu Kaleşnikofla, evin penceresinden R.Ç.'ye ateş etmeye başladı. 8 el ateş eden M.H.Ç., kızı R.Ç.'yi karın ve kolundan vurdu. Ağır yaralanan genç kız, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Çermik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Burada ilk müdahalesi yapılan R.Ç., Diyarbakır eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

SİLAHIYLA KAÇTI
Olayın hemen ardından bölgeye gelen Yeniköy Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekipler ise silahıyla birlikte kaçan M.H.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma, 8 boş kovan ele geçirdi. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle evde arama da yapan jandarma, M.H.Ç.'nin izine rastlamadı. Çalışmasını yoğunlaştıran jandarma, bugün M.H.Ç.'nin ilçe sınırları içerisinde bulunan boş bir arazide olduğunu tespit etti. Bunun üzerine araziye operasyon düzenlendi. M.H.Ç., silahıyla birlikte yakalanarak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...