MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Orgeneral Akar'a taziye telgrafı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Orgeneral Akar'a taziye telgrafı

GÜNDEM Haberleri  / AA

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Giresun'da helikopterin düşmesi nedeniyle şehit olan askerler için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'a taziye telgrafı gönderdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Giresun'da helikopterin düşmesi nedeniyle şehit olan askerler için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a, taziye telgrafı gönderdi.

MHP Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Bahçeli, Akar'a gönderdiği tazi̇ye telgrafında şunları kaydetti:

"Sikorsky tipi bir helikopterin, Giresun-Alucra ilçesi Tohumlu Köyü sınırlarında düşmesinden dolayı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile eş ve çocuklarının da aralarında bulunduğu yedi kardeşimizin hayatını kaybetmesinden, sekizinin de yaralanmasından büyük bir üzüntü duydum. Bu kapsamda milli vicdanları derinden sarsan elim ve acı verici olayla ilgili şahsınıza ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...