Rize'deki heyelanda toprak altında kalan kız kurtarılamadı

Düzenleyen:
Rize'deki heyelanda toprak altında kalan kız kurtarılamadı

GÜNDEM Haberleri

Karadeniz genelinde etkisini gösteren şiddetli yağışlardan dolayı acı haberler geliyor. Bilanço arttı, ölü sayısı yükseliyor. Dün Ordu’nun Perşembe ilçesinde meydana gelen sel felaketinde 2 kişi yaşamını yitirmiş, 1 kişi de kaybolmuştu.Bugün bir acı haber de Rize'den geldi.

Rize'nin Çayeli ilçesi Armutlu köyünde dün akşam saatlerinde yaşanan heyelanda toprak altında kalan ve ağır yaralanan Şevval Pehlivan (17) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde ilçenin Armutlu köyünde meydana gelen toprak kayması sonucu evin bir kısmı toprak altında kaldı. Toprak altında kalan 3 yaşındaki Ruşen Pehlivan ve Şevval Pehlivan kurtarılarak Çayeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Şevval Pehlivan tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...