Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya’da orman yangını

Düzenleyen:
Antalya’da orman yangını

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi sınırlarındaki Tünektepe Mevkii'nde orman yangını başladı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

SÜRÜCÜLER HABER VERDİ

Antalya'dan Kemer ilçesi yönüne giden sürücülerin dumanları görerek haber vermesi üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

MÜDAHALE GÜÇLEŞİYOR

3 helikopter ve 3 arazözle müdahale edilen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Arazinin sarp, havanın da rüzgarlı olmasının müdahaleyi güçleştirdiği belirtildi.

MANAVGAT'TA YANGIN

Manavgat ilçesinde Demirciler Mahallesi'nin Pirinçlik mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, 1 yangın söndürme helikopteri, Manavgat Orman İşletme Müdürlüğüne ait 5 arazöz ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 4 itfaiye aracıyla müdahale edildi. 50 kadar orman işçisi ve köylüler de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Alevler rüzgarın da etkisiyle yakındaki zeytinlik alana sıçradı. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 1 hektar makilik ile içinde 200 kadar zeytin ağacının bulunduğu 2 hektar tarım arazisi zarar gördü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...