Helikopter kazasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
Helikopter kazasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Giresun kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Tuğgeneral Doğru'nun eşi ve kızı ile Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin son yolculuklarına uğurlandı.

Giresun kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun eşi ve kızının cenazeleri, Tokat'ın Zile ilçesinde toprağa verildi.Zile Devlet Hastanesi morgundan alınan Nuran (49) ve 4 yaşındaki kızı Berrin Doğru'nun naaşları, Kaymakamlık önündeki tören alanına konuldu. Şükran Nurdan ve Nihal Doğru, anne ve kız kardeşlerinin Türk bayrağıyla örtülü tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından anne ve kızının cenazeleri, Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Cenaze törenine merhum anne ve kızının yakınları, Tokat Valisi Can, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Tokat Milletvekilleri, Coşkun Çakır, Aslan, Celil Göçer ve Beyazıt, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin için Ankara'da tören
Jandarma Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Düşen helikopterde hayatını kaybeden Şahin çifti için Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeler, namazın ardından askerlerin omzunda top arabasına taşındı. Top arabasından cenaze araçlarına nakledilen cenazeler, toprağa verilmek üzere Pursaklar Altınova Mezarlığı'na götürüldü.

Cenazeye, Şahin çiftinin ailesi ve yakınları ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bazı milletvekilleri de katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...