Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari ve Van'da PKK'ya büyük darbe! 19 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Hakkari ve Van'da PKK'ya büyük darbe! 19 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Hakkari ve Van'da tespit edilen PKK'lılarla sıcak temas sağlandı, 19 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmaların ardından çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hakkari Şemdinli'de dün üs bölgesine saldırı hazırlığında olan PKK'lı teröristlerin tespit edilmesi üzerine sağlanan temas sonrası çıkan çatışmada; 17 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Van'da da biri kadın 2 terörist ölü ele geçirildi.

17 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırı hazırlığındaki teröristlerin Hakkari'de tespit edilmesi üzerine çıkan çatışmada 17 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

4 KALAŞNİKOF, 13 EL BOMBASI VE ÇOK SAYDA MÜHİMMAT ELE GEÇTİ

Bölgede yapılan aramada 4 Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 Kalaşnikof şarjörü (dolu), 13 el bombası, iki RPG-7 mühimmatı, 23 adet Dragunov keskin nişancı tüfeği mermisi ve çok sayıda, çeşitli yaşam malzemesi ele geçirildi.

İşte Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan o açıklama:

Hakkari / Şemdinli'de bir üs bölgesine saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü mensuplarının tespit edilmesi üzerine sağlanan temas sonrası çıkan çatışmada;

- 17 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş,

- Bölgede yapılan aramada dört Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 Kalaşnikof şarjörü (dolu), 13 el bombası, iki RPG-7 mühimmatı, 23 adet Dragunov keskin nişancı tüfeği mermisi ve çok sayıda, çeşitli yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

2 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Van / Başkale'de bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce karayoluna önceden yerleştirildiği tespit edilen 1 el yapımı patlayıcının imha edilmesi esnasında bölgede bulunan bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile çıkan çatışmada iki bölücü terör örgütü mensubu terörist (biri kadın) ölü olarak ele geçirilmiş, iki adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 214 adet fişeği, 10 şarjör, bir kamera, bir el dürbünü ve bir gece görüş dürbünü bulunmuştur.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...