Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ/PDY soruşturmasında 9 kişi hakkında tutuklama kararı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
FETÖ/PDY soruşturmasında 9 kişi hakkında tutuklama kararı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kırıkkale'de FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 11 kişiden 9'u için tutuklama kararı çıkarıldı.

Kırıkkale'de "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 11 kişiden 9'u için tutuklama kararı çıkarıldı.

Cumhuriyet savcısı, 29-30 Haziran'da çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 9 zanlının tutuklanması için Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesine itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme, 9 zanlı hakkında tutuklama kararı verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tutuklama kararının ardından M.S.A, L.Y, ve Ö.A'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Tutuklama kararı verilen M.İ, B.Ş, H.U, H.B.T, F.S. ve H.H.P.'nin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında 27 Haziran'da düzenlenen operasyonlarda, örgüte üye oldukları ve finansal destek sağladıkları iddia edilen L.Y, M.S.A, Ö.A, K.Ç, R.R.U, H.B.T, H.U, B.Ş, F.S, M.İ, ve H.H.P. gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Haklarında gözaltı kararı bulunan M.A, A.K, ve F.D. ise adreslerinde bulunamamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...