Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da dönüş yoğunluğu

Düzenleyen:
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da dönüş yoğunluğu

GÜNDEM Haberleri

Ramazan bayramının sona ermesiyle ülkelerine dönen gurbetçi yolcular akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde pasaport geçiş alanlarında yoğunluk oluşturdu.

Çek Cumhuriyeti'nde yaşayan gurbetçi Taylan Uras, tatil için Türkiye'ye geldiğini belirterek, "Prag'da yaşıyorum. Bayram tatilinde ailemi görmek için gelmiştim. Şimdi dönüş yolu için kuyrukta bekliyoruz. Tatil güzel geçti. Ailemi özlemiştim. Gidip ellerini öptük. İnsan özlüyor işte vatanını. Burada şu anda yoğunluk nedeniyle kuyruk olmuş. Bekliyoruz." diye konuştu.
Uzun bir bayram tatilini değerlendirmek için KKTC'den geldiğini söyleyen Mehmet İnan 7 günlük bir tatil yaptığını dile getirdi. Havalimanı'nda büyük bir yoğunluk yaşandığını aktaran yönetmen Mehmet İnan, "Havalimanının girişinde ve pasaport noktasında yoğunluk var. Burada sanırım biraz bekleyeceğiz. Gelişte de böyleydi. Güzel bir tatildi, şimdi dönme zamanı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...