Atatürk Havalimanı saldırısında tutuklanan 7 şüpheli yabancı uyruklu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Atatürk Havalimanı saldırısında tutuklanan 7 şüpheli yabancı uyruklu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin sevk edildikleri mahkemece tutuklanan 7 şüphelinin de yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen ve dün Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan 7 şüphelinin yabancı uyruklu olduğu bildirildi.

Atatürk Havalimanı saldırısında 7 kişi daha tutuklandı

Şüphelilerden F.A.A, F.Y ve D.S'nin Cezayir vatandaşı, B.B ile A.B.H'nin Tunus vatandaşı, M.A.A.H ve M.M.B'nin de Mısır vatandaşı olduğu bildirildi.

Şüpheliler, mahkemedeki ifadelerinde üzerilerine atılı suçlamayı kabul etmezken, şüpheli F.A A. savunmasında, ''Diğer Avrupa ülkelerine geçiş yapmak amacıyla Türkiye'ye gelmiştim. Herhangi bir örgüte katılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamı talep ediyorum.'' dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan toplam 30 şüpheli önceki günlerde mahkemece tutuklanmıştı. Tutuklanan son 7 kişiyle birlikte sayı 37'ye çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...