Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu’ndan açılım

Düzenleyen:
Beyoğlu’ndan açılım

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hırvatistan’ın Dubrovnik Belediye Başkanı Andro Vlahusic’le bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede Dubrovnik ile Beyoğlu arasında turizmin ve ticaretin geliştirilmesi için işbirliği yapılması kararlaştırıldı. Başkan Demircan, geçtiğimiz yıl Beyoğlu Belediyesinde imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde Başkan Vlahusic’i makamında ziyaret etti. Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Ahmet Tuta’nın da katıldığı görüşmede, iki şehir turizminin geliştirilmesi için karşılıklı tur paketlerinin oluşturulması konusunda görüşmelerin başlatılmasına karar verildi. Demircan, bu tür ziyaretlerin asıl hedefinin İstanbul’a gelen turist sayısını artırmak olduğunu ifade ederek, “THY’nin Balkan ülkeleri ile Ege, Akdeniz ve Adriyatik kıyılarına başlattığı direkt uçuşlar turist sayısının artmasına önemli katkı sağlıyor. Biz de Beyoğlu’nda ki Cruise yatırımlarının biran önce hayata geçirilmesini sağlayarak deniz yoluyla gelen turist sayısını artırmak istiyoruz’’ dedi.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...