PKK’nın artık 2 seçeneği var: Ya teslim ya ölüm

Düzenleyen:
PKK’nın artık 2 seçeneği var: Ya teslim ya ölüm

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bölücü terör örgütünün iyice köşeye sıkıştırıldığını açıkladı. “Çemberin PKK için daraldığını görüyoruz” ifadesini kullanan Bülent Turan, terörün sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın sorunu olduğunu söyledi.

Turan, “Askerimizin, polisimizin, siyasi irademizin, milletimizin duruşu nettir ve kararlığımız asla tartışılmazdır. Örgüt çok büyük bedel ödüyor. 7 binden fazla teröristin 6 ay içinde ölmüş olması bir sonuçtur. Ümit ediyorum bu bedel teröristler için daha da ağır olacak. İstiyoruz ki bu konuda ders alıp, bir an önce yanlıştan vazgeçsinler ve güvenlik güçlerimize teslim olsunlar” diye konuştu. Turan, “Teröristin de annesi ve babası var. Adalete teslim olsunlar. Ya ölecekler ya yok olacaklar. Lider kadrosundakiler bile bedel ödüyorsa artık hiç kimsenin kurtuluşu yoktur” dedi. Turan, terörle arasına mesafe koyamayan HDP’ye de seslenerek, “Terörü destekler konumdaki HDP, Bahoz Erdal’ın da cenazesine, taziyesine gidecek mi?” diye sordu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...