AB'nin kalbinde terör sergisi

Düzenleyen:
AB'nin kalbinde terör sergisi

GÜNDEM Haberleri

Terör aşkı depreşen AB, Parlamento binasını Öcalan ve PYD’li teröristlerin fotoğrafla-rıyla donattı!

Her fırsatta Türkiye’ye “Terörle Mücadele Yasanı yumuşat, operasyonlara son ver” diyen AB, bu sefer de PKK’lı teröristleri şirin göstermek adına bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
Avrupa Parlamentosu’nda açılan fotoğraf sergisinde, terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğraflar yer alıyor. Serginin açılışını ise AP Sosyal Demokrat Grubu Milletvekili Josef Weidenholzer yaptı. Avusturyalı Thomas Schmidinger çektiği fotoğraflardan oluşan sergi bir hafta süreyle açık kalacak. Fotoğrafların altlarındaki bilgi notlarında dikkati çeken ayrıntı ise Suriye’nin kuzeyindeki bazı yerlerin “kanton” olarak tanımlanması...
2013 yılında çekilen bir fotoğrafta, terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan’ın posteri görülüyor. 2014’te terör örgütü PYD’nin bir kongresinde de yine terör örgütü elebaşının fotoğrafı bulunuyor.
Vize serbestisi için Türkiye’den terörle mücadele kanununu değiştirmesini isteyen AP’de daha önce terör örgütü YPG’yi simgeleyen bez parçaları asılmıştı. 18 Mart’ta yapılan Türkiye-AB zirvesi öncesi Belçika’nın, terör örgütü PKK’ya zirvenin yapıldığı AB Konseyi arkasında çadır kurması için vermesi, Türkiye’nin tepkisini çekmişti. 
KALIN: KABUL EDİLEMEZ
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın konuya ilişkin, “Avrupa Parlamentosu çatısı altında her gün Türk vatandaşlarını hedef alan bir terör örgütünün propagandasının yapılması kabul edilemez” dedi. Terör propagandasının, ifade özgürlüğü kapsamında olamayacağına dikkat çeken Kalın, “Avrupa Parlamentosu’nun bizatihi Avrupa Birliği’nin terör örgütü kabul ettiği PKK’nın organik uzantısını parlatarak neyi amaçladığını anlamakta güçlük çekiyoruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...