HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Yargıya güvenin, ifade verin'

Düzenleyen:
'Yargıya güvenin, ifade verin'
Bahçeli, Haber

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının “halkı alenen tahrik” suçundan hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına talimatla ifade verdi.

Adliye çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Bahçeli, basının bunu çok abarttığını belirterek şunları kaydetti: “Ancak bugünkü işlem sırasında görüldü ki çağrılar çok nazik bir üslupla yapılmıştır ve işlemler de yine aynı çerçevede sürdürülmüştür. Eğer dokunulmazlıkların fezlekeler yoluyla muhatabı kimse rahatlıkla gelmeli, yargıya güvenmeli, savcılarımızın çağrılarına icabet etmeli ve bildiklerini anlatarak, bu konu üzerinde Türkiye’de adaletin yükselişinin güzel bir örneğini ortaya koymalıdır.”
23 Mart 2013’teki Bursa mitingi sırasında partililer, “Vur de vuralım, öl de ölelim” şeklinde tempo tutmuş, Bahçeli de “Onun da zamanı gelecek” demişti. Bahçeli’nin avukatı Hamit Kocabey, Bahçeli’nin bu sözleriyle alenen PKK’yı hedef aldığını, savcının iddia ettiği gibi ‘tahrik suçu’ işlemediğini kaydetti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...