Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı'nında ikinci kez panik!

Düzenleyen:
Atatürk Havalimanı'nında ikinci kez panik!

GÜNDEM Haberleri

Sabah saatlerinde Viyana Havalimanı'na da acil iniş yapan İranAir'e ait yolcu uçağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'na da acil iniş yaparak bir günde iki kez acil iniş yapmış oldu.

İranAir'e ait Airbus A300-600 tipi yolcu uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı'na dün saat 22.37'de acil iniş yaptı. Sabah saatlerinde Viyana Havalimanı'na da acil iniş yapan uçak bir günde iki kez acil iniş yapmış oldu.

HAVADA TEKNİK ARIZA YAŞADI

Stockholm Havalimanı'ndan sabah saatlerinde 244 yolcusunu alarak İran'ın başkenti Tahran gitmek üzere havalanan İranAir'in Airbus A300-600 tipi EP-IBD kuyruk tescilli uçağı Avusturya hava sahası üzerinde iken teknik arıza nedeniyle Viyana Havalimanı'na acil iniş yaptı. Burada arızası giderilen uçak tekrar havalandı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NA İNİŞ YAPTI

Türk hava sahasına giren uçağın bu defa sol motorunda elektrik arıza meydana geldi. Bu durum nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçen uçağın kaptan pilotu acil iniş izni istedi. Uçak saat 22.37'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na sorunsuz şekilde indi.

3 GÜNDE 4 KEZ ACİL İNİŞ

Yolcular terminale alınırken İranAir yetkilileri,"Yolcularımıza yeni uçak tahsis ettik. 3 saat sonra İran'dan gelecek. Uçakta teknik ekipte gelecek" dedi. Bu arada 3 günde İranAir'in Airbus A300-600 tipi EP-IBD kuyruk tescilli uçağı 4 kez acil iniş yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...