Erdoğan: Genelkurmay Başkanı'nı Gülen'le görüştürmek istediler

Düzenleyen:
Erdoğan: Genelkurmay Başkanı'nı Gülen'le görüştürmek istediler

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, France 24 kanalına verdiği röportajda ilk kez bir bilgiyi paylaştı. Erdoğan, ''Genelkurmay Başkanımızı Gülen'le görüştürmek istediler'' dedi.

France 24 kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"SİZİ" ÖNDERİMİZ GÜLEN'LE GÖRÜŞTÜRELİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız Medyası'na yaptığı açıklamada, "Bunu ilk kez burada açıklıyorum. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı rehin alanlardan biri 'sizi önderimiz Fettullah Gülen'le görüştürelim' dedi" ifadesini kullandı.

Erdoğan: Genelkurmay Başkanı'nı Gülen'le görüştürmek istediler

AVRUPA'YI ELEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fransa'da aylarca Olağanüstü Hal ilan edildi, Belçika'da, ABD'de... Almanya'da 6 kişi öldü ve OHAL ilan edildi. Türkiye'de 246 kişi hayatını kaybetti. Bu ülkelerin hiçbiri darbe girişimiyle karşılaşmadı." diyerek Avrupa'yı da eleştirdi.

İLK KEZ SİZİN KANALINIZDA AÇIKLIYORUM

Erdoğan "Biz tüm bu adımları atarken, eğer bu darbe girişiminin arkasında yer alan herhangi bir yazılı veya görsel medya onlar da bunun cezasını çeker. Ancak bunlar Pensilvanya'dan aldıkları talimatlarla darbe girişimini hazırladılar. Şu anda itirafçılar var, bunlar talimatı kimden aldıklarını söylüyor. Bunlardan biri Genelkurmay Başkanı'na 'sizi Fethullah Gülen'le görüştürelim' diyor. Bunu ilk kez sizin kanalınızda açıklıyorum." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...