Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan BBC'ye tepki

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan BBC'ye tepki

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "BBC, Türkiye'de darbeyi destekleyen, hükümete saldıran birisini bulamadığı için üzgün. Daha çok üzüleceksiniz." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk halkının demokrasiyi savunmak için canı pahasına tanklara direnmesini hiçe sayarak darbe yanlısı açıklama yapacak birilerini arayan BBC muhabirine Twitter'dan tepki gösterdi.

Twitter hesabından, BBC muhabiri tarafından gönderilen mailin ekran görüntüsünü paylaşan Çavuşoğlu, "BBC, Türkiye'de darbeyi destekleyen, hükümete saldıran birisini bulamadığı için üzgün. Daha çok üzüleceksiniz" değerlendirmesini yaptı.

Ekran görüntüsünde kendini BBC International TV News Channel ve BBC World News'in yapımcısı olarak tanıtan James Bryant isimli kişi mailinde şu ifadelere yer veriyor:

"Ülkede hükümetin yaptıklarını eleştirecek birilerini bulmakta zorlamakta zorlanıyoruz. Geçen hafta ülke lehine konuşan bir sürü insana yer verdik. Mevcut durumun aksine konuşabilecek birilerini bulmayı umuyoruz. Bildiğiniz birileri var mı?"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...