Alevi mahallesi haykırdı: Provokasyona gelmeyeceğiz

Düzenleyen:
Alevi mahallesi haykırdı: Provokasyona  gelmeyeceğiz

GÜNDEM Haberleri

Hatay’ın Defne ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini sonrası Alevi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallede muhtemel provokasyonlara karşı nöbet tutan polislere mahalleli pasta ve içecek ikramında bulundu.

Armutlu Mahallesi Gündüz Caddesi’ndeki etkinlikte konuşan CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, parti ve Hatay halkı olarak 15 Temmuz’daki darbe girişimini ve bu işe kalkışanları şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirtti. Güzelmansur, “Bizi birbirimizden ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bazı provokasyonlara kalkışanlara en büyük cevap işte bu tablodur. Hiçbir provokasyona gelmeyeceğiz. Hatay halkı huzur içerisinde birbirine sevgi ve saygıyla kenetlenecektir’’ diye konuştu. Etkinliğe Armutlu Camii Dernek Başkanı Süleyman Mengüllüoğlu da katıldı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Yavuz Bilge Karataş, Armutlu halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve yakınlık için teşekkür etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...