Aktürk: Beni bitirmek istediler

Düzenleyen:
Aktürk: Beni bitirmek istediler

GÜNDEM Haberleri

“Tetikçi savcılar, ‘Spark’ programıyla Zaman’a abone olmadığımı öğrenince düğmeye basmış. Örgüt beni 3 yıl boyunca izlemiş. Ofisimden 3 tane böcek çıktı. Binlerce sayfalık dosya hazırlamışlar.”

Cengiz Aktürk 17-25 Aralık operasyonu ile yargılanan ve mal varlığı dondurulan bir iş adamı. Takip ediliyor dinleniyor, çoluk çocuğu huzursuz oluyor.  Ve bütün bunlar başına Zaman gazetesine abone olmadığı için geliyor.
Cengiz Aktürk “Biz kendi halinde yaşayan, kimsenin ayağına basmadan ticaret yapan insanlarız” diyor, “ara sıra Hizmet grubunun toplantılarına çağırılırdım, katılmazdım, himmet isterler, vermezdim, yardım yapmazdım. Zaman gazetesine de abone olmadım.
Meğer örgüt, “Spark” diye bir yazışma program kullanıyormuş, tetikçi savcılar gazete abonesi olup olmadığınızı oradan izliyorlar. ‘Hımm filanca listede yok. Gösteririz biz sana!’
Sonradan öğreniyoruz ki bunlar bizi kuşatmış, tam üç yıl evden alıp eve bırakmışlar, fiziki takibin yanı sıra dinlemeye tabi tutmuşlar. Ofisimden üç tane böcek çıktı. Değişik yerlerde fotoğraflamışlar. Binlerce sayfalık dosya düzenlemişler Allah’a şükür ki ne birisini incitecek bir cümlemiz olmuş, ne de eğri bakmışız vatanımıza milletimize bayrağımıza. Üzüldük kahrolduk tabii, havale ettik Cenab-ı Hakka.  
 Peki nedir o maden meselesi. Az değil değeri 10 milyar dolar?
 Biliyorsunuz fezleke için 100 milyar dolarlık yolsuzluk algısı oluşturmak istiyorlardı. On milyarı buldular güya. Bahsi geçen körtopal bir taş ocağı. Mıcır üretiyorduk orada. Bizim mülkümüz de değil. Mayıs 2012’de kiraladık 2 yıllığına. İşe henüz başlamıştık ki “gezici tipler” musallat oldular “yok efendim zarar veriyorsunuz doğaya!” Maksatları avanta. Ben hayatımda rüşvet vermedim vermem de. Bakın dedim köyünüze cami okul, sağlık ocağı isteyin yapayım, ambulans, itfaiye deyin alayım. Ama haraç koparamazsınız asla. 
Üç ay çalışmıştık ki ruhsatı iptal ettiler. Biz de karşı dava açtık, neticeyi bekliyorduk o ara. 
Kılıçdaroğlu mal bulmuş gibi atlayınca, “tamam” dedim “sadece noter masrafını ödesin ocaktaki payımı (% 50’si bendeydi) hediye edeyim ona!”
İstemedi mi? 
Niye istesin ki değerini o da biliyor.
 Peki ya santralleriniz?
 Fezlekedeki iddiaya göre benim 14 tane termik santralim varmış. Bunlar sayı saymayı bilmiyorlar herhalde. Türkiye’deki bütün termik santraller 21 tane. Enerji Bakanlığından büyük olacak değilim ya.
 Peki ya Etiler Polis Okulu meselâ?
 Ben ömrü hayatımda kamu ihalesine girmedim, devlete bir kurşun kalem satmış değilim daha. Etiler Polis Okulu da ihalesiz bana verilmiş güya.  460 milyon dolara almışım. Almakla da kalmamış yapmışım satmışım devleti 1 milyar dolar zarara uğratmışım. İyi de hani inşaat? Nerde o bina? Buharlaşmadı ya. Nitekim Kadir Bey çıktı: “Etiler Polis Okulu yerinde duruyor” dedi “işte tapusu burada!” İşleri güçleri yalan iftira.
 Peki sizle niye uğraşsınlar bu kadar?
 Diyorlar ki Cengiz, Usame Kutub’un ortağı. Tamam ortak bir iş yapıyor, Suud menşeli bir parfüm pazarlıyoruz onunla. 
Üsame Kutup kim?
 Usame, Muhammed Kutub’un oğlu. 1972’de Mısır’dan, Arabistan’a sürgün ediliyor. Yasin el Kadı da aileye sahip çıkıyor.
Şimdi benim üzerimden operasyon düzenleyecekler ya,  hayali halkaları tamamlıyor. Yasin bey, oğlu Muaz, Bilal bey, derken Cumhurbaşkanımızın üzerine gidecekler akılları sıra.
 Bilal Erdoğan’la ortak mısınız peki?
 Ne münasebet. Birkaç kere aynı cemiyette bulunmuşuzdur o kadar.   
Bakın ben sana bir şey diyeyim mi? Etme bulma dünyası. Biz Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile ordunun savaşan gücü kırılırken karşı durmadık. Oturduk film gibi seyrettik, aldırmadık. Bu ıstırapların temelinde bizim eğri duruşumuz yatıyor. Laik kesime olan mesafemizden adil olamadık.
Kuddusi Okur Paşaya Ergenekon kasası diyorlardı, halbuki naş’ını Maltepe Belediyesi kaldırdı. Kanserdi, çırpına çırpına can verdi koğuşta. Eh sen misin insanlara zulmedilirken ses çıkarmayan, yanlışına müsamaha ettiklerimiz dönüp bizi vurdular bu defa.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN
Halbuki bu darbecilerin anne babaları da darbe mağduru idiler. Kendilerini gizlemek için ne namaz kıldılar, ne oruç tuttular. Eşlerini açtılar, takiyye yaptılar. Sonunda namaz kılanları oruç tutanları bombaladılar.
İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanırmış, mutasyona uğradılar. DAEŞ 20 günde militan yetiştiriyor, yazılım yüklenince adam kendini patlatıyor. Bunlar ise, 30 yıldır eğitiliyor. Nitekim gözlerini kırpmadan halkı tanklarla çiğnediler kurşun sıktılar. 
Bakın CIA yazışmaları, Mason ayinleri bile deşifre oluyor bunların ki düşmüyor ortaya. Organize bir örgüt, her yere sızabiliyorlar?
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu diyordu ki, “tarlamızı sürmüşler haberimiz olmamış. Ekin boy vermiş, şimdi hasat ediyorlar. Bu çocuklar bizim ama İngiliz’e, Rus’a, Şii’ye, Vehhabi’ye çalışıyorlar.” 

İYİ GÜN DOSTLARI!

 Bu mücadelede Cumhurbaşkanımızın “kardeşim” dediği yol arkadaşları yanında durmadı. Mitinglere gelmediler, fetih kutlamasına dahi katılmadılar. 17-25 de algı operasyonları yapılırken “alın size twitter buradan girin” deyip arkadan vurdular. Şimdi gelmiş yanında dolanıyorlar.
Hainler Marmaris’te başarsalar ne olurdu sanki? Reis, şehadete inanan bir insan. Allahü teala bir sıkıntı daha verdi ama sonunda inşirah var. Topyekûn yok olacaklar inşallah. Görelim neyler Mevla?
Kadir Mısıroğlu ne diyor “bunların kalbi gavurdan yana!”
Hıristiyan’la diyalog, Yahudi ile diyalog, gel bir de benle konuş ya.
İsmailağayla uğraştılar, Cübbeli Ahmed Hoca’ya kahpelik yaptılar. Hanefi Avcı gibi milliyetçi bir ismi yasa dışı sol bir örgütten aldılar. Bir kasetle CHP gitti, MHP darbe yedi. Vakıfları cemaatleri zora soktular.  İnsanların mahremine giremezsin. Yargılamak yaftalamak sana mı kaldı? İyi kul, kötü kul. O Allahü teâlânın bileceği şey, hesap günü niye var?

EZBERİMİZ BOZULDU

 Kendilerine yardım edene, himmet verene sıktılar. Niye? Sorma yap! Üst akıl öyle emretti zira!
Milli ve yerli olsalar mümkün müydü? Asla!
Ön yargılarımızı kaldırmalıyız artık. Önce vatan dediklerinde Ulusalcılara ayar olurdum, adamlar haklıymışlar. 
Artık yüzleşsek ve helalleşsek iyi olacak. Toplumsal barış adına büyük fırsat. Yeni bir dönem başlasın ki şu acıları çocuklarımız yaşamasınlar.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...