FETÖ mağduru öğrenciler: İşkenceler yüzünden okulu bıraktık

Düzenleyen:
FETÖ mağduru öğrenciler: İşkenceler yüzünden okulu bıraktık

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu, 2012’de kurduğu komisyonla, askeri okullarda FETÖ’cü subayların uyguladığı mobbing ve işkenceye varan kötü muamele dolayısıyla okuldan ayrılmak zorunda kalan öğrencileri dinlemişti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu, 2012’de kurduğu komisyonla, askeri okullarda FETÖ’cü subayların uyguladığı mobbing ve işkenceye varan kötü muamele dolayısıyla okuldan ayrılmak zorunda kalan öğrencileri dinlemişti. “Kendi adamlarının önünü açmak için öğrencilere mobbing uyguladılar” diyen AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, “2011’den önce askeri liseden ve harp akademisinden atılan öğrenci sayısı çok fazladır, ama giderek bu sayı düştü.  Ne zaman ki ele geçirildiler ondan sonra bu atma olayı da durdu” dedi. Öğrenci ailelerinin yaptıkları açıklamalarda, “Çocuklarımızı ‘Şok Mangası’ denilen bir gruba alıyorlarmış. Saatlerce uykusuz bırakıp işkence gibi eğitimlere zorlanmışlar. Haksız ceza vermişler hem de defalarca. Dayanamayıp okuldan ayrıldılar” şeklinde konuştu. Ayrıca FETÖ üyesi olmayan en parlak öğrencilerin de eşcinsel ilişkiyle suçlanıp okuldan atıldığı da ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...