'500 bin kişi katledilecekti'

Düzenleyen:
'500 bin kişi katledilecekti'

GÜNDEM Haberleri

Demokrasi nöbetinin 8'inci gününde Serik'i ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Polis ve asıl siz olmasaydınız bugün 500 bin kişi katledilmişti" dedi.

FETÖ terör örgütü paralel devlet yapılanması darbe girişimine karşı süren demokrasi nöbetleri Serik'te devam ediyor. Serik'i ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, darbenin önlenmemesi halinde 500 bin kişinin katledileceğini iddia etti. AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve çok sayıda vatandaşın katıldığı nöbette konuşan Enç, "1970'li yılarda bu şerefsiz, it soyları ilk defa devletin içine giriyorlardı. Devlet kurumlarını teker teker ele geçirmek istediler. ‘AK Parti bunları besledi’ diyorlar. 1980 darbesinde tanklar yürüdüğü zaman kimse yoktu. Bu sefer vatanseverler var. Bunların hakkından siz geleceksiniz" dedi. 

500 bin kişi katledilecekti iddiası 
ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'nde yaşayan ve darbenin başı olduğu iddia edilen Fethullah Gülen'e gönderme yapan Enç, "Bunlar sinsi. Polis kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Polis ve asıl siz olmasaydınız bugün 500 bin kişi katledilmişti. O Pensilvanya'dan gelemeyen alçak, namussuz bu ülkede iç savaş çıkartacaklardı. İnşallah bu sıkıntılı süreç geçtiğinde gelirsiniz orada neler yaşandı anlatırız" dedi. 

Nöbetin ilerleyen saatlerinde dünya evine giren Fatih Saygılı ve Şükriye Yılmaz Saygılı, düğünün ardından Serik Çınaraltı Meydanı'na gelerek demokrasi nöbetine katıldı. Şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti'ni ardından kalabalığa yemek ikram edildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...