Melih Gökçek: Buldukları yerde alnıma sıkacaklardı

Düzenleyen:
Melih Gökçek: Buldukları yerde alnıma sıkacaklardı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, darbeci hainlerin yaptıkları planı anlatarak, ‘’400 kişinin alnına sıkacaklardı. Onlardan biri de benim’’ dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fetö'cü hainlerin 15 Temmuz'dakidarbe girişimi ardından ilk kez program konuğu oldu. Gökçek, o gece yaşadıklarını anlattı. 

'ASTSUBAYLAR BENİ SORMUŞ'

'Savaş uçaklarının uçmaya başladığı saatten 10-15 dakika önce belediyeyi terk ettim' diyen Gökçek, 'İstanbul'da Cumhurbaşkanımız 15 dakika ile kurtuldu. Belediyeden çıktıktan sonra belediyeye iki astsubay geliyor. Gelen astsubaylar beni soruyor. 20 dakika ile yarım saat arasında ben de kurtardım' dedi. 

'ALNIMA SIKACAKLARDI'

Sözlerinin devamında çok çarpıcı ifadeler kullanan Gökçek şöyle devam etti: Arkada mutlaka bir tim vardı. 'Melih burada' deseler 20-30 asker gelecek ve bizi teslim alacaklardı. Verilen talimat şuydu: 400 kişinin alnına sıkacaksınız. Onlardan biri de benim. Hatta Mamak'ta toplu mezar yeri bile hazırlamışlar. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...