Binbaşı demokrasi yürüyüşünden sonra gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Binbaşı demokrasi yürüyüşünden sonra gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Silifke Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Özcan, gözaltına alındı.

Silifke Kalesinde düzenlenen Demokrasi yürüyüşü etkinliğine katılan Binbaşı Ali Özcan, Silifke Kalesinin burçlarına asılan büyük Türk bayrağının altında bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşını okudu. Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'in Silifke Kalesinde yapmış olduğu konuşmada, "Bugün daha önceden dalgalanmaya devam eden bayrağımızı biraz daha büyüttük. İçinde bulunduğumuz bu süreç tamamladığında da bütün sıkıntılarımızı bir tarafa bıraktığımızda bu memleketin bölünmez bütünlüğüne göz diken, bu milletin birliğine dirliğine, huzuruna, bu milletin mahremine kurşun sıkan ve bu milletin en önemli kurumlarını aziz Türk Milletinin tüyü bitmemiş yetimlerin hakları ile biriktirdiği hazinesinden satın aldığı uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla bu ülkenin Meclisini bu ülkenin Cumhurbaşkanlığını, bu ülkenin Genel Kurmay Başkanlığını, Özel Hareket Daire Başkanlığını, alçakça bombalayacak kadar canileşmiş, insanlıktan uzaklaşmış ve birilerinin uşağı haline gelmiş FETÖ'nün bu ülkenin başına açmaya çalıştığı kalkışma tamamen bertaraf edildiğinde tekrar burada yine buluşacağız" dedi.
Binbaşı demokrasi yürüyüşünden sonra gözaltına alındı

BİNBAŞI ÖZCAN FETÖ'CÜ OLDUĞU İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI

FÖTÖ'cü olduğu iddia edilen Binbaşı Ali Özcan, Kaymakamın bu konuşmalarını dinledikten sonra gözaltına alındı.  Gözaltına alınan Binbaşı Ali Özcan, bir albay ve savcı tarafından Mersin'e götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...