PÖH'ler Marmaris'te

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PÖH'ler Marmaris'te

GÜNDEM Haberleri  / AA

FETÖ darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerleri yakalamak için başlatılan arama çalışmalarında, Polis Özel Harekat ekipleri de görev alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oteline gerçekleştirdikleri saldırının ardından ormanlık alana kaçan ve şu ana kadar 17'si henüz bulunamayan darbe yanlısı askerleri arama çalışmaları havadan, karadan ve denizden devam ediyor.

Polis Özel Hareket ekipleri de ormanlık ve dağlık alanlarda arama çalışmalarını sürdürüyor. İçmeler Mahallesi'ndeki ormanlarla kaplı alanlarda arama çalışmalarını sıklaştıran özel eğitimli polisler, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriliyor. İhbar gelen bölgelere kısa sürede ulaşan ekipler, adeta her taşın altına, her ağacın arkasına bakarak alanı tarıyor. Arama faaliyetine katılan polisler arasında olayın yaşandığı gece otel çevresinde darbeci askerlerle çarpışan polislerin de bulunduğu öğrenildi.

Su sporları merkezleri de alarmda

Darbeci askerlerin yakalanması için Marmaris ile İçmeler arasındaki sahil şeridi boyunca belirli aralıklarla kurulmuş su sporları merkezlerinde de alarma geçilmiş durumda.

Marmaris Su Sporları Kooperatifi Başkanı Salih Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet yetkililerinin uyarısı üzerine, darbe teşebbüsünde bulunan askerlerin yakalanması için güvenlik tedbirlerini arttırdıklarını söyledi.

Bütün su sporları merkezlerinde güvenlik kameraları bulunduğunu belirten Tunç, "Durumlarından şüphe duyduğumuz kişilerin görüntülerini polislerle paylaşıyoruz. Ayrıca darbeci askerlerin yakınlardaki Yunan adalarına geçmelerine engel olmak için, jet ski ve sürat teknesi kiralamak isteyen müşterilerimizin kimliklerine bakıyoruz." dedi.

Arama çalışmalarını kolaylaştırmak için belirli bir saatten sonra faaliyetlerini bitirdiklerini anlatan Tunç, denizde gördükleri su sporları merkezlerine kayıtlı olmayan jet ski ve tekneleri de güvenlik güçlerine bildirdiklerini kaydetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...