Eski Mardin Valisi gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eski Mardin Valisi gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

15 Temmuz Cuma gecesi FETÖPDY terör örgütü tarafından yapılan başarısız darbe girişimiyle birlikte birçok ilde olduğu gibi Bodrum’da da gözaltına alınanların sayısı çoğalmaya başladı. Hakim, savcı, polis, öğretmen ve iş adamlarında 25 kişi göz altına alındı. Yapılan operasyonlar kapsamında gece yarısı Bodrum İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından Eski Mardin Valisi Turhan Ayvaz’ın tatil yaptığı evde baskın yapıldı. Ayvaz’ın evinde yapılan aramamalar sonucunda Vali gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yakalama kararı olan Ayvaz Bodrum Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Eli kelepçeli FETÖ Valisi Ayvaz hastane çıkışında bir problem olmadığını belirterek “önemli bir şey yok. Yanlış bir anlaşılma var. Bu olaylarla alakası yok. Mardin Valiliğimizle alakalı küçük basit bir şikayet. Tatildeydik” ifadelerini kullandı.
Ayvaz’ın, Mardin Valiliğinden 2013 yılında Merkez Valiliğine atandığı öğrenildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...