Gündem - Gündem
53 dakika önce

23 Nisan’da bazı toplu taşımalar ücretsiz olacak

23 Nisan Bayramı için hazırlıklarını sürdürülürken vatandaşlar toplu taşıma hizmetlerinin durumunu merak ediyorlar. 23 Nisan oplu taşıma ücretsiz mi? İşte 23 Nisan 2024'te toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağına dair detaylar...
Gündem - Gündem
59 dakika önce

Tokat depremi ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya hakkında

Türkiye'nin gündemini sarsan Tokat depremi ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı. Bakan Ali Yerlikaya kimdir? Ali Yerlikaya kaç yaşındadır? Ali Yerlikaya nerelidir? Bakan Ali Yerlikaya'nın kariyeri ve biyografisi...
 - Erdoğan'dan kritik görüşme! AYM'ye reform mu geliyor?
1 saat 48 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı Zühtü Arslan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti. Öte yandan görüşmede AYM'de gerçekleşecek reformların ele alındığı öngörülüyor.
 - "6 Şubatı ne çabuk unuttunuz?"
2 saat 31 dakika önce

Tokat'taki deprem sonrası Naci Görür'den sitem dolu ilk açıklama

Türkiye bir kez daha deprem korkusuyla sarsıldı. Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde bazı binalar yıkılırken, ölü ve yaralının olmaması ise sevindirdi. Deprem sonrasında ünlü deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den sitem dolu ilk açıklama geldi. Görür, "6 Şubatı ne çabuk unuttunuz?" diyerek yakındı.
 - Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat depremini değerlendirdi
3 saat 47 dakika önce

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat depremini değerlendirdi! 'Bu deprem kritik, hissedilmekle kalmaz'

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaşanan depremi değerlendirdi. Bu depremin kritik olduğunu vurgulayan Ersoy, "Türkiye'deki yapıların hasar sınırları 5.5 başlıyor. Bu nedenle 5.6 önemli" dedi.
 - "Son asrın en büyük katliamı"
3 saat 52 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Son asrın en büyük katliamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına konuştu. Erdoğan, "Afrikalı kardeşlerimizin Filistin davasına hassasiyeti tüm dünyanın malumudur. 34 binden fazla Filistinli İsrail güçleri tarafından şehit edildi. 175 gündür son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor" dedi.
Gündem - Gündem
4 saat 9 dakika önce

Merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 5.6 büyüklüğündeki Tokat depreminden Samsun, Yozgat, Amasya, Sivas ve Ordu'dan hissedildi

Tokat'ta 18 Nisan 2024 18:11 saatinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Deprem çevre illerde de hissedildi. Olayla ilgili ayrıntılar şu şekilde...
 - CHP'nin acı günü! TBMM Grup Müdürü hayatını kaybetti
4 saat 53 dakika önce

CHP'nin TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar hayatını kaybetti

CHP'nin 2010 yılından bu yana TBMM Grup Müdürlüğü'nü yürüten Levent Bayraktar, 59 yaşında hayatını kaybetti. Özgür Özel, "Büyük üzüntüyle öğrendim" diyerek hayatını kaybeden Bayraktar ve ailesi için rahmet ve başsağlığı diledi.
 - Yüzde 90'a yaklaştı, göz gözü görmedi
5 saat 13 dakika önce

Yüzde 90'a yaklaştı, göz gözü görmedi: Antalya'yı beyaz bulutlar sardı

Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Antalya'da nem oranının yüzde 90'a yaklaşınca kenti nem bulutları kapladı. Bulutlar nedeniyle görüş mesafesi düştü, seyir teraslarından bakanlar kenti, sahildekiler de dağları görmekte zorlandı.
Gündem - Gündem
5 saat 19 dakika önce

Prens dizisinde Kaptan Vandyke rolünü canlandıran Çağlar Ertuğrul’un hayatı ve biyografisi

Çağlar Ertuğrul'un "Prens" dizisindeki karakterinin ismi, Hollandalı futbolcu Virgil van Dijk'ten esinlenerek Kaptan Vandyke olarak belirlendi. BluTV'nin popüler dizisi "Prens"teki bazı karakter isimlerinin, Giray Altınok'un bir spor sitesinden futbol maçlarını takip ederken rastladığı bilgilerden esinlenerek seçildiği ortaya çıktı. Peki Çağlar Ertuğrul kimdir? İşte oyuncunun kariyeri ve hayatı...
 - Ölmeden 3 gün önce organlarını bağışlamıştı
5 saat 32 dakika önce

Ölmeden 3 gün önce organlarını bağışlamıştı! 4 hastaya nakledilecek

Yalova’da trafik kazasında hayatını kaybetmeden 3 gün önce organlarını bağışlayan Melek Karakaş’ın organları 4 kişiye nakledilecek. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de nakil bekleyen hastalara ulaştırılmak için Yalova’dan yola çıktı.
Gündem - Gündem
5 saat 33 dakika önce

Erzincan İliç maden kazasında göçük altında kalan 8 kişi henüz kurtarılamadı

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden kazası son gelişmelerle birlikte endişe verici bir boyuta ulaştı. Erzincan'da göçükte kalanlar kurtarıldı mı? sorusu herkes tarafından merak konusu. Kazada 1 işçi kendi çabalarıyla kurtulmayı başarırken 8 işçinin hala enkaz altında mahsur olduğu bildiriliyor. Kazanın yaşandığı bölgede kurtarma çalışmaları devam ediyor. İşte kaza ile ilgili tüm detaylar...
 - İmamoğlu hakkında suç duyurusu
6 saat önce

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında suç duyurusu

İBB'ye sunduğu projenin izinsiz kullanıldığını iddia eden Aydın Coşkuntürk, projenin onayı dışında ve telif hakkı verilmeyerek hayata geçirildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Dilekçede projeyi izinsiz, haksız ve telif ücreti ödemeden kullandıkları gerekçesiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Metro İstanbul A.Ş'nin bazı yöneticilerinin cezalandırılması istendi.
 - Taksici cinayetinde zanlının ifadesi ortaya çıktı
6 saat 2 dakika önce

Sarıyer'deki taksici cinayetinde zanlının ifadesi ortaya çıktı: 200 dolar için tartıştık

Sarıyer'de taksiciyi öldürüp yol kenarına atan zanlı ilk ifadesinde şoförün kendisinde 200 dolar istediği için tartışmanın çıktığın iddia etti. Şüpheli ifadesinin ardından 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
 - 8 işçi hala toprak altında: İliç Komisyonu'ndan ilk toplantı
6 saat 19 dakika önce

8 işçi hala toprak altında: TBMM İliç Komisyonu'ndan ilk toplantı

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Çöpler Altın Madeni'nde 8 işçinin toprak altında kaldığı toprak kaymasıyla ilgili kurulan 'TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu' ilk toplantısını yaptı. Toplantıda AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, komisyonu başkanlığına seçildi.
 - Ev sahibini öldüren adama müebbet!
6 saat 24 dakika önce

Ev sahibini öldüren kiracıya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi

Bursa'da ev sahibini kahvehanede oturduğu sırada silahla vurarak öldüren şahıs, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
 - Eşinin öldürdüğü Asya toprağa verildi, babası isyan etti
6 saat 48 dakika önce

Eşinin öldürdüğü Asya toprağa verildi, babası isyan etti: 'Böyle sevgi olmaz, bu vahşet'

İstanbul'da evli olduğu Bahattin Can tarafından silahla vurularak katledilen Asya Can son yolculuğuna uğurlandı. Acılı babanın ise, "Böyle sevgi olmaz, bu vahşettir, cinayettir" sözleri ile isyan ettiği öğrenildi.
 - Tokat'taki depremler 4 bin yıldır uyuyan devi uyandırdı!
6 saat 48 dakika önce

Tokat'taki depremler 4 bin yıldır uyuyan devi uyandırdı! 6.5 büyüklüğünde deprem olabilir

Tokat'ta meydana gelen depremler sonrası açıklama yapan yer bilimci Serkan İçelli, sarsıntının 4 bin yıldır faaliyete geçmemiş bir fayın üzerinde  gerçekleştiğini söyledi. İçelli şu an için korkulacak bir durumun olmadığını söylese de Kuzey Anadolu fayının  6 ve 6.5 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğini sözlerine ekledi.
 - 84 yaşındaki anneannesini ameliyatlık etti!
6 saat 56 dakika önce

84 yaşındaki anneannesini komalık etti!

Konya'da Talha Ç. isimli bir kişi tartıştığı anneannesini bıçakla yaraladı. Torunu tarafından bıçaklanan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayda ağır yaralanan anneanne Sahure Dudu B.'nin yakınları, Talha Ç.'nin yurt dışında yufkacıda çalıştığını ve 1 ay önce Konya'ya gelerek anneannesinde kalmaya başladığını söyledi.
 - 'Ölmek için' 2 akrep yemişti: Samsun'da toprağa verildi
7 saat 9 dakika önce

'Ölmek için' 2 akrep yemişti: Samsun'da toprağa verildi

Kayseri'de iddiaya göre 'ölmek için' 2 akrep yedikten sonra bindiği yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun'da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi. 
 - Ekipleri şoke eden tamirhane baskını
7 saat 43 dakika önce

Ekipleri şoke eden tamirhane baskını: Hepsi lüks araç çıktı

Mersin'de bir tamirhaneye operasyon düzenleyen ekipler gözlerine inanamadı. Baskında parçalara ayrılmış gümrük kaçağı lüks araçlar bulundu. Yedek parça için kullanılan araçlarla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Sona Git