Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beştepe'de tarihi zirve

Düzenleyen:
Beştepe'de tarihi zirve

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan; darbe girişimini görüşmek üzere Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yle bir araya geldi. Kritik görüşme 2 saat 40 dakika sürdü.

Beştepe çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım geldi. Yıldırım, saat 13.30 sıralarında binaya giriş yaptı.

Başbakan'ın ardından Kemal Kılıçdaroğlu 13.55'te, Devlet Bahçeli ise 13.56'da art arda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme saat 14.06'da başladı. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen basına kapalı kabulü 2 saat 40 dakika sürdü.

DAVET MEKTUBU KASIRGA'DAN

Davet, Cumhurbaşkanı Erdoğan adına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga tarafından yapılmıştı.

Kasırga; AK Parti, CHP ve MHP genel sekreterlerine birer mektup gönderdi. Mektupta, milletin darbe girişimi karşısında gösterdiği kararlı tutumu siyasi partilerden de beklediği vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üç genel başkanı, hem darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları için kendilerine teşekkür etmek hem de son gelişmeleri değerlendirip önerilerini dinlemek üzere davet ettiği belirtilmişti.

Cumhurbaşkanlığı'nın davetine CHP ve MHP olumlu yanıt vermişti.

HDP YOK

Davet edilen isimler arasında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ yer almamıştı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan toplantıya ilişkin bu fotoğraf paylaşıldı:

Beştepe'de tarihi zirve

Beştepe'de tarihi zirve

Beştepe'de tarihi zirve

Beştepe'de tarihi zirve

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...