Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'cü 3 emniyet mensubu tutuklandı

Düzenleyen:
FETÖ'cü 3 emniyet mensubu tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, FETÖ'cülerin kalkıştığı darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir imamı, nezaretten çıkarıp başka bir odaya alan 3 emniyet mensubu tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında ilçedeki bir camide imamlık  yapan D.S'yi gözaltına aldı. Nezarete konan imam, bir süre sonra polis memurları Erdal  Ellialtıoğlu, Birol Eslek ve İdris Kaya tarafından çıkartılarak başka odaya  alındı. Şüphelinin başka odada bulunduğunu gören diğer polis memurları, imamı  tekrar nezarete koydu. Zanlının "emirsiz nezaretten çıkmasını sağlayan ve üçüncü  kişilerle iletişime geçmesine izin verdikleri" iddia edilen 3 polis memuru,  arkadaşları tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen polis memurları, çıkarıldıkları mahkemece  tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Zonguldak
 
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ise bir avukat gözaltına alındı. Devrek'te darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında,  avukat İ.K, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına  alındı. Emniyetteki işlemleri devam eden zanlının adliyeye sevk edileceği  öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...