Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaş toplantısında 2 Korgeneral

Düzenleyen:
Yaş toplantısında 2 Korgeneral

GÜNDEM Haberleri

Bir hafta erkene alınan, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı yerine ilk defa Çankaya Köşkü’nde toplanacak olan YAŞ, ilklere ev sahipliği yapacak.

YAŞ üyesi Orgeneral Akın Öztürk, FETÖ’nün darbe girişimi dolayısıyla açılan soruşturma kapsamında tutuklanması nedeniyle toplantıya katılamayacak. Yine aynı sebeple tutuklu olan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti’nin yerine 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral İsmail Metin Temel toplantıda yer alacak.
Darbe girişiminin ardından yaşadığı sağlık sıkıntıları nedeniyle GATA’da tedavi altına alınan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’nin de şura toplantısına katılamaması gündemde. Tedavisi süren Mendi’nin yerine toplantıya Jandarma Genel Komutan Vekili Korgeneral İbrahim Yaşar’ın katılması öngörülüyor. Bu durumda, TSK kadrolarındaki orgeneral ve oramirallerin katıldığı YAŞ’ta iki korgeneral yer alacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...