Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'cü kumpasçılara operasyon: 82 gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
FETÖ'cü kumpasçılara operasyon: 82 gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzmir'de askeri casusluk soruşturmasında çeşitli usulsüzlükler yapıldığı iddialarıyla ilgili FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir'deki "askeri casusluk" soruşturması ile ilgili FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, 65'i asker toplam 82 kişi hakkında gözaltı verildi.

82 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca "İzmir'deki askeri casusluk soruşturmasında çeşitli usulsüzlükler yapılarak sahte delil üretildiği" iddialarıyla ilgili FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, aralarında rütbeli subayların da bulunduğu 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

22 İLDE BÜYÜK OPERASYON

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde İzmir'in yanı sıra İstanbul, Ankara, Konya ve Eskişehir'in de bulunduğu 22 ilde operasyon yapıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...