Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul yeni Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu!

Düzenleyen:
İstanbul yeni Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na, halen Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu sorumlusu olan İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İrfan Fidan getirildi.

Türkiye'deki önemli soruşturmalara ve davalara bakan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda, başsavcılık düzeyinde görev değişimi yaşandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu tarafından yapılan açıklamada, halihazırda Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'ndan sorumlu olan İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İrfan Fidan'ın, Hadi Salihoğlu'nun yerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandığı belirtildi.

Açıklamada, yarın saat 14.00'te başsavcılık makamında görev değişimi töreni yapılacağı bildirildi.

HADİ SALİHOĞLU KİMDİR?

Hadi Salihoğlu, 11 Nisan 1956'da Trabzon Sürmene'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Salihoğlu, stajını İstanbul'da yaptı. Göreve Erzincan'ın Tercan ilçesinde başlayan Salihoğlu, Çankırı Eldivan, Kahramanmaraş Pazarcık, İstanbul'da Silivri ve Fatih adliyeleri ile DGM'de çalıştı. Daha sonra Üsküdar Cumhuriyet Başsavcısı olan Salihoğlu, son olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütüyordu. Salihoğlu, evli ve 3 çocuk babası.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...