Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Kalın: Artık füze sistemiyle korunacak

Düzenleyen:
İbrahim Kalın: Artık füze sistemiyle korunacak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile korunacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile defalarca telefonla görüştüğünü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında bulunan Berat Albayrak’ın kendisine “Çok sakindi, kendinden emindi. Abdest aldı, iki rekat namazını kıldı, ondan sonra da otelden çıktık” dediğini söyledi.

İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile korunması konusunda “Sadece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi değil, Başbakanlık ve TBMM’de gerekli bütün tedbirler alınıyor” açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANLIĞI, BAŞBAKANLIK VE TBMME FÜZE SİSTEMİYLE KORUNACAK

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile ilgili korunması konusunda “Bu konu ve diğerleri ile ilgili bütün tedbirler alanmış durumda. Sadece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi değil Başbakanlık ve TBMM’de gerekli bütün tedbirler alınıyor” açıklamasında bulunan Kalın, Külliye çevresinde de gerekli tedbirlerin alındığını kaydederek “Orası hamdolsun gayet güvenilir bir yer.

Zaten her gün binlerce vatandaşımız demokrasi nöbeti için oraya geliyorlar. Tam bir şölen havası var. Güvenlik noktasında hamdolsun sıkıntı yok. Uçak ve helikopterlerle ilgili bütün tedbirler alınmış durumda” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...