Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Firari hainler için çember daralıyor

Düzenleyen:
Firari hainler için çember daralıyor

GÜNDEM Haberleri

Marmaris’te Erdoğan’ın konakladığı otele saldırı gerçekleştiren ve yakalanan 7 darbeci askerin, asma yaprağı ve sapıyla beslendikleri ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konakladığı otele yönelik gerçekleşen saldırının ardından firar eden 11 darbeci askeri arama çalışmaları Marmaris ve Muğla’nın Ula ilçesinde sürüyor. Bölgede yapılan kapsamlı aramalarda firari komandolara ait olduğu belirlenen yeni askeri malzemeler ele geçirildi. Ayrıca önceki gün yapılan iki ayrı operasyonla 7 darbeci daha yakalanmıştı. Askerden birinin, yakalanmadan kısa bir süre önce sivil giyimli olarak Çetibeli Jandarma Karakolu’na 200 metre mesafede bir markete giderek alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Cuntacıların 10 ekmek aldığı, sonra tekrar geri dönerek marketin arka tarafında bulunan bir evin bahçesinden de domates ve biber topladıkları belirlendi. Yakalanan askerlerin darbe girişiminin ardından saklandıkları ormanda yiyecek sıkıntısı çektikleri ve bu yüzden asma yaprağıyla beslendikleri ortaya çıktı. Geceleri dere kenarında konaklayan ve arazide buldukları pet şişeleri derelerde doldurarak su ihtiyaçlarını karşılayan darbeci askerlerin dikkat çekmemek için gruplara ayrıldığı, 7 askerin ise aralarından birinin rahatsızlanması nedeniyle daha yavaş hareket ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...