Kahraman Binbaşı Dedebağı: 'Tarafını değiştiren kişiler var'

Düzenleyen:
Kahraman Binbaşı Dedebağı: 'Tarafını değiştiren kişiler var'

GÜNDEM Haberleri

Darbeci askerlerin rütbesini söken ve sorgulama görüntüleri ile kahraman olan Binbaşı Barış Dedebağı TSK içindeki yapılanmaların ayrıntılarını anlattı.

Damla PEKER

Dedebağı, “Askeri yapı içerinde öyle kurnazca yapılanmışlar ki, İsrail ajanları bunların yanında halt etmiş.  Öncelikle soruşturmalar ve tutuklamalar başladı ve bu çok az bir kısmın üzerinde kalacak. Halkın üzerine silah sıkan, darbeye destek veren o kadar çok kişi var ki, bu rakam birden 500’e inerse oyun içinde kurulan oyunun sonucudur bu. Oyun içinde oyunun birinci ayağında ‘emir aldım’ diyecekler. İkinci ayağında ise, tarafını kazanana göre belli edenler, taraf değiştirenler var. Örneğin, bizim tümende şu an gözaltında olan bir kurmay başkanı var. Bu adam gece 1 sıralarında tümeni bırakıp evine gitti. Sabah da darbe bitmiş gayet rahat bir şekilde elinde G-3 ile tutuklamalarda yanıma gelip sanki benimle birlikte tutuklama yapıyormuş gibi görüntü verdi. Bunu bilmeyen savcı yarın onu serbest bırakacak” dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...