Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tümgeneral Atilla Darendeli tutuklandı

Düzenleyen:
Tümgeneral Atilla Darendeli tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alınan Diyarbakır 2. Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, tutuklandı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır 2. Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli tutuklandı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, bir kısım askeri ve kamu personeli ile iştirak ettiği darbe teşebbüsüne ilişkin TCK'nın 309, 312. ve 314. maddeleri uyarınca başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Eskişehir'de gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede savcılıktaki ifade işleminin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye çıkartılan Darendeli tutuklandı.

YURT DIŞI YASAĞI GETİRİLEREK SERBEST BIRAKILMIŞTI

Darendeli, Eskişehir'de gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine yakalama kararı çıkarılan Darendeli Eskişehir'de gözaltına alınarak, Diyarbakır'a getirilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...