Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle telefonda görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle telefonda görüştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'ye desteklerini ifade etmek isteyen liderlerle bir dizi telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'ye desteklerini ifade etmek isteyen liderlerle bir dizi telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün, sırasıyla, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa bin Halife ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayan liderlerin, darbe girişimine karşı olduklarını, Türkiye'de seçilmiş hükümeti desteklediklerini ve bu konuda Türk halkıyla tam bir dayanışma içinde olduklarını vurguladıkları belirtildi.

Görüşme sırasında liderlerin, darbecilerin açtıkları ateş sonucu ve direniş sırasında hayatlarını kaybedenler için taziye dileklerini de ilettikleri kaydedildi.

Tunus'taki Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi'nin de aynı çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...