9 MHP'li istifa etti

Düzenleyen:
9 MHP'li istifa etti

GÜNDEM Haberleri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, MHP İlçe Yönetiminin genel merkez tarafından görevden alınması üzerine, Bodrum Belediyesi'ndeki MHP'li üyeler partiden istifa etti.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve partinin ilçe yönetiminin iki gün önce görevden alındığının açıklanmasının ardından, Bodrum Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri düzenledikleri basın toplantısından partilerinden istifa ettiklerini duyurdu. Konacık Mahallesi'ndeki bir kafede düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP'li 9 meclis üyesi adına, açıklamayı Süleyman Mazı yaptı. Partinin ilçe yönetiminin 19 Haziran 2016'da yapılan MHP olağanüstü tüzük kurultayında, sadece demokrasi ve ülkücü iradeye saygı demesi nedeniyle, iki gün önce genel merkezlerinden gelen bir faksla görevden alındığını söyleyen Mazı, istifa kararlarını, antidemokratik olarak ifade ettikleri uygulamaya karşı aldıklarını dile getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...