Ankara'da korkutan yangın

Düzenleyen:
Ankara'da korkutan yangın

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da bir binanın çatı katında çıkan yangın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Çankaya ilçesine bağlı Oğuzlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ceyhun Atıf Kansu Caddesi ile 1372. Cadde’nin kesişiminde bulunan bir apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden bazı bina sakinleri kendi imkanları ile binadan çıktı.

Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans intikal etti. Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye erleri, vinç yardımı ile binada mahsur kalan vatandaşları tahliye etti. Polis ekipleri binanın bulunduğu 1372. Caddeyi emniyet şeridi gererek çift taraflı olarak araç ve yaya trafiğine kapattı.

Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri dumandan etkilenen vatandaşları ambulansa alarak müdahalede bulundu. Yangından evleri hasar gören vatandaşlar, itfaiye erlerinin söndürme ve soğutma çalışmalarını gözyaşları içerisinde seyretti.

Polisin olay hakkında incelemesi sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...