Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Akdağ'dan o profesöre sert tepki

Bakan Akdağ'dan o profesöre sert tepki

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Akdağ, bir televizyon kanalının canlı yayınında şehitlerimize şehit demeyen Nurşen Mazıcı'ya tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Ben bilimsel bir tespit yaparken 'şehit' demek zorunda değilim. Şehitlik dini bir kavramdır” diyerek darbe girişimindeki şehitlere şehit demeyeceğini söyleyen Prof. Dr. Nurşen Mazıcı’ya çok sert tepki göstererek "Tamam sen şehit demezsin, biz şehit deriz, sen insan da değilsin" ifadesini kullandı.

Bakan Akdağ konuyla ilgili şunları söyledi:

Geriye dönün birçok yazar, çizer takımı, siyasetçiler Allah razı olsun yüzde 99’u yanımızda duruyor ama yanımızda durmayan bazı reziller de var ayrı mesele. Geçen gün televizyonda birisi “ben şehit demem insan derim” diyor. Tamam sen şehit demezsin, biz şehit deriz sen insan da değilsin yani. Böyle istisnalar dışında bugün herkes darbe girişiminin karşısında.

Recep Akdağ bu açıklamaları TRT'de katıldığı programda yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...